header rondleiding wittegolf final

De vier pijlers

Elk kind heeft van nature de drang om zich te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wil Sportify Kids graag stimuleren vanuit vier pijlers:

  • Sport
  • Creativiteit
  • Muziek
  • Vrije tijd

Door afwisselende programma’s kunnen de kinderen op een leuke manier ontdekken waar hun grenzen, capaciteiten en kwaliteiten liggen. Onze pedagogen en sportinstructeurs maken elke dag een uitdagend en leuk programma aan de hand van deze vier pijlers.

Sport en Spel

Bij Sportify Kids vinden we het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met verschillende vormen van sport. We zullen de kinderen stimuleren om te bewegen en plezier te hebben in het beoefenen van een sport. De sportactiviteiten vinden op gezette tijden plaats. De kinderen mogen kiezen of ze aan deze activiteiten deelnemen of dat ze liever vrij spelen.

De meeste locaties van Sportify Kids zijn gevestigd op een mooi sportcomplex. De locaties die niet op een sportcomplex zijn gevestigd hebben wel de beschikking over een grote buitenspeelruimte. Hierdoor kunnen onze gediplomeerde sportleiders leuke sportactiviteiten opzetten. De kinderen komen hierdoor in aanraking met een breed scala van sport en spel. Sportify Kids heeft de beschikking over mooie accommodaties en verschillende sportvelden en materialen.

 

 

 

Creativiteit

Sportify Kids daagt kinderen uit om hun creativiteit te ontwikkelen. Creativiteit vergroot de flexibiliteit en het vermogen om met problemen en uitdagingen om te gaan. Kinderen kunnen vrij gebruik maken van verschillende materialen die op de BSO aanwezig zijn.

Daarnaast zullen er ook creatieve activiteiten worden opgezet door de medewerkers van de BSO. Met de knutselwerken van de kinderen kunnen we de locatie versieren, zo kunnen de kinderen hier een aandeel in hebben.

 

Pijler Creativiteit bij kinderopvang Sportify Kids in Purmerend en omgeving

 

 

Muziek en Drama

Muziek en drama zijn voor veel mensen een uitlaatklep en heeft een ontspannende werking. Het stimuleert de emotionele ontwikkeling en is daarnaast erg leuk om te maken of naar te luisteren.

Sportify Kids geeft de kinderen de kans en ruimte om zich hierin op een leuke manier te ontwikkelen door bijvoorbeeld samenzang of het bespelen van een instrument. We doen zoveel mogelijk zelf op dit gebied. Soms schakelen we hiervoor externe specialisten in.

 

Pijler Muziek bij kinderopvang Sportify Kids in Purmerend en omgeving

 

 

Vrije tijd

Sportify Kids stelt voorop dat de buitenschoolse opvang in de vrije tijd van de kinderen is. Daarom zijn de programma’s en activiteiten goed voorbereid en kunnen de kinderen altijd zelf kiezen of ze hieraan mee willen doen of niet.

Als ze niet voor een georganiseerde activiteit kiezen kunnen ze vrij spelen. Op alle locaties is genoeg materiaal om binnen of buiten vrij te kunnen spelen.

 

Pijler Vrije bij kinderopvang Sportify Kids in Purmerend en omgeving

 

 

Sportify Kids

Wielingenstraat 117

1441 ZN Purmerend

tel: 088 - 201 1600

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sportifykids logo rond

button slotje gesloten

Ontwerp en realisatie © KOVnet software kinderopvang . Alle rechten voorbehouden.