header sportifycollege wittegolf final

Sportify College

In 2018 is Sportify College opgericht met als doel om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en kennis op te doen van verschillende onderwerpen die we ophalen uit de praktijk. Door dagelijks actief met kinderen aan het werk te zijn, kan er van alles op je pad komen als pedagoog of sportinstructeur. Bij Sportify Kids werken pedagogen en sportinstructeurs met verschillende opleidingen, achtergronden en praktijkervaring. Die kennis en ervaring willen we met elkaar delen.

Sportify College geeft inzicht en handvatten door in te gaan op praktijkvragen.
Bijvoorbeeld:

  • Hoe verzorg ik een sport activiteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar?
  • Hoe ga ik om met kinderen die extra aandacht nodig hebben?

Actieve werkvormen

Door actieve werkvormen te combineren met luistersessies, voorbeelden uit de praktijk, sprekers van buitenaf en teamwork activiteiten werken we op meerdere vlakken aan een hecht team en versterken we de kennis van ons vak als pedagoog en/of sportinstructeur. Het geeft daardoor verdieping aan de dagelijkse invulling van ons werk.

Verder gebruiken wij Sportify College om elkaar op de hoogte te houden van wetswijzigingen en verplichtingen binnen de kinderopvang. Sportify College is een maandelijks terugkomende studieochtend- of middag. Medewerkers van Sportify Kids worden op tijd ingelicht wanneer Sportify College plaatsvindt en worden verwacht hierbij aanwezig te zijn zodat we samen kunnen werken aan dezelfde doelen.

 

Sportify Kids

Wielingenstraat 117

1441 ZN Purmerend

tel: 088 - 201 1600

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sportifykids logo rond

button slotje gesloten

Ontwerp en realisatie © KOVnet software kinderopvang . Alle rechten voorbehouden.